Opret en arbejdskort template

Administrator
Arbejdskort Pro

Du skal være login som Administrator for at få adgang til denne side.

Det første vi skal gøre for at konfigurere arbejdskort at søger for de bruger vi ønsker har de rigtige rettigheder. Det gør vi ved at gå under indstillinger og finde bruger listen under bruger adminstration.

Her vælger du så den bruger du ønsker skal havde adgang til at konfigurere arbejdskort.

Når du har vælg en bruger følger du disse steps

1. Vælg rettigheder
  2. Vælg ”Arbejdskort Pro” fra listen af rettigheder
  3. Tilføj rettigheden til listen af brugerens rettighederne

Efter vi har tilføjet rettigheden, kan vi gemme. OBS: Dette skal gøres for hver bruger vi ønsker kan konfigurere arbejdskort.

Nu kan den/de bruger vi har givet rettighederne tilgå ”Design arbejdskort” under SD Konfiguration.

Hver Jobtype har dens egen arbejdskort og her kan vi konfigurere de enkle kort.

1. Her vælger hvilken jobtype vi ønsker at konfigurere arbejdskortet før.
  2. Her kan vi indlæse det nuværende arbejdskort for vores valgte jobtype
  3. Her kan vi få vis hvordan arbejdskort kommer til at se ud.
  4. Hvis vi ønsker at få oprettet et standard arbejdskort kan vi trykke her.

Nu har vi hentet arbejdskortet for en af jobtyperne.

1. Dette er listen af de felter som arbejdskortet nu består af

2. Dette er listen af alle felter som arbejdskortet kan havde.

Vi har forskellige ting vi kan gøre med felterne når vi har valgt dem.

1. Navnet der bliver vist over feltet.
  2. Her kan vi vælge om feltet skal udfyldes af brugeren. Rød betyder den ikke skal/grøn betyder den skal.
  3. Her kan vi sætte om feltet kan udfyldes af brugeren.
  4. Her sætter vi hvor bredt feltet skal være.

Her kan vi se hvordan det ser ud ved at tykke på ”Se formular eksempel”

Type: HOWTO
Rated 3 stars based on 2 votes.
Article has been viewed 221 times.