Sådan opretter du et spørgeskema

Sprøgskema Pro

Efter du har logget ind på nemnem.dk så finder du spørgeskema siden under service.

Efter du er kommet ind på siden så finder du en side ligesom denne. Her kan du oprette spørgeskema via 4 simple trin:

Skabeloner – Opret overskrifter – Opret elementer – Byg spørgeskema

På det første trin kan du oprette skabeloner

1. Hvis du ønsker at lave en ny skabelon, skriver du navnet på det i dette felt.
  2. Her vælger du den arbejdes type du ønsker skabelonen skal være, derefter gemmer du den via den grønne gem knap.
  3. Her ser du alle de skabeloner der er oprettet.

På trin 2 kan du oprette alle de overskrifter du ønsker dit skema skal havde.

Overskrifter bruges som sektioner de enktle spørgsmål deles op i.

1. Her vælger du hvilken skabelon du vil bygge på.
  2. Her skriver du hvad der skal stå i overskriften.
  3. Her kan du skrive en undertekst der kommer til at stå under overskriften.
  4. Sortering bruges til at vælge rækkefølgen af de enkelte overskrifter.
  5. Her ser du alle overskrifter oprettet over alle skabeloner.

Sådan ser punkterne ud på appen

På trin 3 opretter de enkelte elementer (Spørgsmål) og vælge hvilken overskrift de skal ligge under

I dette eksempel har jeg oprettet en ny skabelon kaldte ”ny skabelon” og to overskrifter under den skabelon som er den jeg bruger.

1. Her vælger hvilken skabelon jeg ønsker at bygge på.
  2. Her vælger hvilken overskrift fra den skabelon jeg har valgt som jeg ønsker mit spørgsmål skal ligge under.
  3. Her skriver jeg selve spørgsmålet.
  4. Her kan jeg sætte krys hvis jeg ønsker at dette spørgsmål skal besvares før man kan sende det.
  5. Her kan jeg se en liste af de spørgsmål der ligger under den skabelon jeg har valgt.

Nu her jeg oprettet en række spørgsmål under den skabelon jeg har oprettet.

1. Teksten på spørgsmålet.
  2. Om det skal besvares eller ej.
  3. Hvilken overskrift det ligger under.

Sådan ser punkterne ud på appen

På sidste trin bygge vi hele vores skema ud fra de elementer vi har oprettet i de tidligere trin.

1. Her vælger vi hvilken skabelon vi ønsker at lave på.
  2. Her vælger vi en af de overskrifter der ligger under den valgte skabelon vi ønsker at arbejde med.
  3. Her vælger vi en af de spørgsmål der ligger under overskriften vi har valgt.
  4. Her vælger vi hvilken type felt vi ønsker til vores valget spørgsmål (Tekst, Numeriske/tal, Checkbox).
  5. Her kan vi skrive en standard værdi som dette felt får som standard.
  6. Her kan vi skrive en tekst som brugeren får vidst hvis de ikke har udfyldt feltet korrekt.
  7. Her kan vi vælge hvor bredt vores felt skal være når det bliver vidst til brugeren.
  8. Her kan vi via et tal vælge rækkefølgen på feltet i forhold til dette spørgsmål.

Sådan ser punkterne ud på appen

Her har jeg valgt felter til alle mine spørgsmål

Jeg kan også trykke på preview for at se mit færdig bygget skema i et nyt vindue

Nu er vores skema færdig bygget.

Type: HOWTO
Rated 2 stars based on 1 vote
Article has been viewed 399 times.