Sådan linker du skills til en arbejdstype

Administrator
Indstillinger

Du skal være login som Administrator for at få adgang til denne side.

Du kan link skills til arbejdstyper sammen under  "Arbejdstyper - Skills" som du finder på indstillingers siden.

Når du er inde på siden, vælger du først den arbejdstype du ønsker at linke skills til.

Hvis du ingen arbejdstyper har kan du se hvordan du laver dem her: Guide

Nu sætter du krys hos de skills du ønsker skal have et link til den valgte arbejdstype og trykker gem. OBS: et skill kan godt have link til flere arbejdstyper.

Hvis du ingen skills har kan du se hvordan du laver dem her: Guide

Article not rated yet.
Article has been viewed 119 times.