DropDown i spørgeskema

Sprøgskema Pro

Inde under spørgeskema pro, tilføjer du et nyt element på trin 4 med type som dropdown.

Når du har oprettede den kan du trykke på "Tilføj valgmuligheder" for at tilføje ting til din dropdown.

Efter du har trykket får du dette popup vindue.

1. Hvis du trykker på ny, kommer der endnu et felt du kan skrive i så du kan tilføje flere på samme tid.
  2. Her skriver du det tekst som bliver set af brugen.
  3. Her skriver du værdien som muligheden har, dette bliver ikke set af brugeren. OBS Dette skal være et tal og må IKKE være det samme som nogen af de andre i denne dropdown.

Når du har skrivet dine valgmuligheder, trykker du gem.​

Efter du har gemt skal du valge en af dem til at være standard.

Det gør du ved at sætte check i boxen ved siden af "Standard" og så trykker du gem igen.

Details
Last Modified: 8 Years Ago
Type: HOWTO
Rated 2 stars based on 1 vote
Article has been viewed 523 times.