Hent GPS Koordinater fra Google Maps I arbejdskort

Developer2
Arbejdskort Pro

Først skal vi sikker os at den arbjedstype vi skal bruge har feltet "xydata". Det gør vi under "Design arbejdskort formular " i indstillinger.

Når vi opretter et nyt arbejdskort der har "xydata" feltet får vi dette. Vi kan ved at trykke på det lille kort, åbener vi et støre kort.

Her kan vi først søge efter et område eller sted i søgebaren i toppen.

Når vi har fundet et ca området vi ønsker, kan vi klikke på kortet for at placer en marker og GPS koordinater til det sted bliver gemt i xydata feltet.

Når vi har placed vorrs marker, trykker vi "luk og afslut" for at komme tilbage.

Nu er GPS koordinatere gemt i vores felt.

Details
Last Modified: 8 Years Ago
Last Modified By: Developer2
Article not rated yet.
Article has been viewed 473 times.