Projekt Id udskifter check i Spørgeskema Pro

Developer2
Sprøgskema Pro

Når du opretter elementer til et spørgeskema kan du tilføje nogen conditions til elementet som' hvis opfyldt når spørgeskemaet er besvaret vil udskifte projekt id'et på det tilsvarene arbejdeskort.

En condition består her af tre ting, en value som skal blive samlignet med svaret fra spørgeskema'et, en operator der fortæller hvordan de skal samligns, et projekt nummer der fortæller hvor arbjedskortet skal hen og dermed er der tre felter du skal udfylde.

Projekt nummer: her skirver du serviedata id'et på det projekt som kortet skal flyttes til hvis condtion'en er opfyldt.

Operator: her skal du vælge hvordan din indtastet value og svaret fra det besvaret spørgeskema skal samligns. Operatorene varrier fra hvilken formular type du har valgt (Tekst, numeriske, checkbox, dropdown).

• = - er det samme som.
  • <> - er ikke det samme.
  • < - din indtastet tal value er større end svaret.
  • > - din indtastet tal value er mindre end svaret.
  • like - tesket indeholder bestemte tegn.

​

Value: Her skriver/vælger du det som du ønsker at svaret fra det besvaret spørgeskema skal samlignes med.

OBS: Hvis din formular type er numeriske så skal din value være et tal. Hvis det er en checkbox skal du vælge imellem true/false. Hvis det er en dropdown kan du først vælge value'en efter du har tilføjet valgmuligheder, du kan derefter sætte value'en ved at rediger elementet.

Details
Last Modified: 7 Years Ago
Last Modified By: Developer2
Article not rated yet.
Article has been viewed 681 times.