Support - Webia

Bruger beskrivelse

Administrator
Bruger

Du skal være login som Administrator for at få adgang til denne side.

1. Brugernavn - hentes fra ERP
  2. Bruger email - hentes fra ERP
  3. Login, kan hentes fra ERP
  4. Kode, kan hentes fra ERP
  5. Medarbejder ID i ERP
  6. Antal dag du arbejdskort
  7. Om du er bruger eller admin
  8. Hvis ERP har flere regneskaber, hvilket regnskab du så tilhøre
  9. Hvis bruger tilhøre en bestemt region - denne tilknyttes også på arbejdskort
  10. Hvis I bruger rute tool, så henter system data om hjemmeadresse for montør i denne felt
  11. Hvis system skal sende dig til en bestem side efter login - kun på web interface

Also In This Category

On a scale of 1-5, please rate the helpfulness of this article

Not Helpful
Very Helpful
Optionally provide private feedback to help us improve this article...

Thank you for your feedback!

Still have questions - Submit a new ticket
Details
Last Modified: 6 Years Ago
Last Modified By: Administrator
Type: FAQ
Article not rated yet.
Article has been viewed 445 times.
Options