Lister Pro

Du finder Lister Pro under "Projektmanagement" menu punktet

Den funger ligesom den normale liste side men har nogen få extra ting i sig.

Ved at trykke på de små prikker får du en pop up hvor du kan tilpasse hvilket data skal vises, du kan også lave rækkefølgen ved at trække i navnene.

Dette bliver gemt på din browser og vil altid forblive det du har valgt, hvis du har brug for at reset dette kan du gør således ved at bruge linket: http://nemnem.dk/modules/service_agreements_template/lists2.aspx?reset=1

Der findes nu også en række status ikoner som viser følgende:

• Blinkende rød - Vi er fordi Workdate
  • Rød indikerer - Idag er  Workdate
  •  Grøn indikerer - Vi er før  Workdate og opgave er planlagt
  • Orange = ikke planlagte opgaver

Disse kan flyttes rundt ligesom andre fletter via "Icon"