Sleting af status blacklisting



 Under indstillinger her vi menupunktet "Firma indstillinger"

 Under tabbet "Slet blacklisting" kan man vælge de statuer som ikke kan skulle slettes

​Der bliver gemt automatisk når man vælger eller fjener en status.

OBS: Der kan gå op til 60 minutter før du kan se ændering